fbpx

Πολιτική Απορρήτου

ΑΡΧΙΚΗ / Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Υπεύθυνο όργανο, κατά την έννοια της νομοθεσίας περί προστασίας των δεδομένων, και ιδίως του βασικού κανονισμού της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων (DSGVO), είναι:
Elliniko
Petros Papastogiannidis
Malerstrasse 24
8953 Dietikon

Telefon: 044 742 23 23
E-Mail: info@elliniko.ch
www.elliniko.ch

Γενική σημείωση

Με βάση το άρθρο 13 του Ελβετικού Ομοσπονδιακού Συντάγματος και τις διατάξεις περί προστασίας δεδομένων της Ομοσπονδιακής (νόμος για την προστασία δεδομένων, DSG) ο καθένας έχει το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή και στην προστασία από την κατάχρηση των προσωπικών τους δεδομένων. Οι χειριστές αυτών των σελίδων λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Εμείς αντιμετωπίζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εμπιστευτικά και σύμφωνα με τους νόμιμους κανονισμούς προστασίας δεδομένων και αυτή την πολιτική απορρήτου.

Σε συνεργασία με τους παρόχους φιλοξενίας, προσπαθούμε να προστατεύουμε τις βάσεις δεδομένων όσο το δυνατόν περισσότερο από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, απώλεια, κατάχρηση ή παραποίηση.

Σημειώστε ότι η μετάδοση δεδομένων μέσω του Internet (για παράδειγμα, όταν επικοινωνείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) μπορεί να έχει τρωτά σημεία ασφαλείας. Δεν είναι δυνατή η πλήρης προστασία των δεδομένων από την πρόσβαση τρίτων.

Χρησιμοποιώντας αυτό το ηλεκτρονικό  κατάστημα, συναινείτε στη συλλογή, επεξεργασία και χρήση των δεδομένων, όπως περιγράφεται παρακάτω. Αυτο το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να επισκέπτεται χωρίς εγγραφή. Αυτά τα δεδομένα, όπως οι ονομαζόμενες σελίδες ή το όνομα του ληφθέντος αρχείου, της ημερομηνίας και της ώρας, αποθηκεύονται στον διακομιστή για στατιστικούς σκοπούς, χωρίς αυτά τα δεδομένα να σχετίζονται άμεσα με το άτομό σας. Τα προσωπικά δεδομένα, ιδίως το όνομα, η διεύθυνση ή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συλλέγονται όσο το δυνατόν περισσότερο σε εθελοντική βάση. Χωρίς τη συγκατάθεσή σας, τα δεδομένα δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους.

 

Επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Τα προσωπικά δεδομένα είναι οποιαδήποτε πληροφορία που σχετίζεται με ένα συγκεκριμένο ή αναγνωρίσιμο πρόσωπο. Ένα άτομο που επηρεάζεται είναι ένα άτομο μέσω του οποίου επεξεργάζονται προσωπικές πληροφορίες. Επεξεργασία περιλαμβάνει οποιαδήποτε χρήση των προσωπικών δεδομένων, ανεξάρτητα από τα μέσα που χρησιμοποιούνται και τις διαδικασίες, ιδίως την αποθήκευση, ανακοινώνοντας, την προμήθεια, Διαγραφή, αποθήκευση, τροποποίηση, καταστροφή και χρήση προσωπικών δεδομένων.

Επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με τον νόμο περί προστασίας δεδομένων της Ελβετίας. 1 προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με τις ακόλουθες νομικές βάσεις στο πλαίσιο του άρθρου 6 DSGVO – από τον τρόπο που εργαζόμαστε – όσο και για όσο διάστημα η DSGVO ΕΕ ισχύει ..

lit. α) Επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα με τη συγκατάθεση του υποκειμένου των δεδομένων.

lit. β) επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα προκειμένου να εκπληρώσουν σύμβαση με το υποκείμενο των δεδομένων και να εφαρμόσουν αντίστοιχα προσυμβατικά μέτρα.

lit. γ) επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για την εκπλήρωση νομική υποχρέωση στην οποία υπόκεινται στην ΕΕ σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ή, στην καλύτερη περίπτωση, σύμφωνα με τις περισσότερες ισχύουσα νομοθεσία της χώρας στην οποία ο DSGVO είναι εξ ολοκλήρου ή εν μέρει.

lit. δ) Επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για την προστασία των ζωτικών συμφερόντων του υποκειμένου των δεδομένων ή άλλου φυσικού προσώπου.

lit. διατηρήσει στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των νομίμων συμφερόντων μας ή οποιουδήποτε τρίτου, εκτός αν οι θεμελιώδεις ελευθερίες και τα θεμελιώδη δικαιώματα και τα συμφέροντα του ατόμου υπερισχύουν. Δικαιολογημένα συμφέροντα περιλαμβάνουν ειδικότερα το επιχειρηματικό ενδιαφέρον μας να παρέχουμε την ιστοσελίδα μας, την ασφάλεια των πληροφοριών, την επιβολή των δικών μας ισχυρισμών και τη συμμόρφωσή μας με την ελβετική νομοθεσία.

Επεξεργαζόμαστε προσωπικές πληροφορίες για τη διάρκεια που απαιτείται για το σκοπό ή τους σκοπούς. Για τις υποχρεώσεις μακροπρόθεσμης αποθήκευσης λόγω νομικών και άλλων υποχρεώσεων στις οποίες υπόκεινται, περιορίζουμε την επεξεργασία ανάλογα.

 

Πολιτική απορρήτου για cookies

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί cookies. Αυτά είναι μικρά αρχεία κειμένου που καθιστούν δυνατή την αποθήκευση συγκεκριμένων πληροφοριών χρήστη στη συσκευή του χρήστη κατά τη χρήση της ιστοσελίδας. Τα cookies καθιστούν δυνατή ιδίως τον προσδιορισμό της συχνότητας χρήσης και του αριθμού των χρηστών των σελίδων, την ανάλυση της συμπεριφοράς χρήσης σελίδας, αλλά και την καλύτερη προσφορά της προσφοράς μας. Τα cookies αποθηκεύονται στο τέλος μιας περιόδου λειτουργίας του προγράμματος περιήγησης και μπορούν να ανακληθούν όταν ξαναεπισκεφθεί η σελίδα. Εάν δεν θέλετε αυτό, θα πρέπει να ορίσετε το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο να αρνηθεί να δεχθεί cookies.

 

Μια γενική αντίρρηση για τη χρήση των cookies χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς του online marketing μπορεί να είναι σε μια ποικιλία από υπηρεσίες, ειδικά στην περίπτωση της παρακολούθησης, http://www.aboutads.info/choices/ από την αμερικανική πλευρά ή την πλευρά της ΕΕ http://www.youronlinechoices.com/ εξηγείται. Επιπλέον, η αποθήκευση των cookies μπορεί να επιτευχθεί με την απενεργοποίηση στις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης. Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλες οι δυνατότητες αυτής της ηλεκτρονικής προσφοράς.

 

Πολιτική απορρήτου για κρυπτογράφηση SSL

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση SSL για λόγους ασφαλείας και για να προστατεύσει τη μετάδοση ευαίσθητου περιεχομένου, όπως τα αιτήματα που μας στείλετε ως χειριστής του ηλεκτρονικού καταστήματος . Μια κρυπτογραφημένη σύνδεση υποδεικνύεται από τη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης που αλλάζει από “http: //” σε “https: //” και το εικονίδιο κλειδώματος στη γραμμή του browser σας.

Εάν είναι ενεργοποιημένη η κρυπτογράφηση SSL, τα δεδομένα που μας υποβάλετε δεν μπορούν να διαβαστούν από τρίτους.

 

Πολιτική απορρήτου για τη φόρμα επικοινωνίας

Εάν μας αποστείλετε ερωτήσεις μέσω της φόρμας επικοινωνίας, τα στοιχεία σας από τη φόρμα ερώτησης, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας που παρείχατε εκεί, θα αποθηκευτούν για να διεκπεραιωθούν τα αιτήματα και σε περίπτωση επακόλουθων ερωτήσεων. Δεν θα κοινοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

 

Πολιτική απορρήτου για στοιχεία ενημερωτικών δελτίων

Αν θέλετε να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο που προσφέρουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, χρειαζόμαστε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εσάς, καθώς και πληροφορίες που μας επιτρέπουν να επιβεβαιώσουμε ότι είστε ο κάτοχος της συγκεκριμένης διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο , Δεν συλλέγονται περαιτέρω δεδομένα. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα αποκλειστικά για την παράδοση των ζητούμενων πληροφοριών και δεν τα διαβιβάζουμε σε τρίτους.

Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την αποθήκευση δεδομένων, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τη χρήση της για την αποστολή του ενημερωτικού δελτίου ανά πάσα στιγμή, για παράδειγμα μέσω του συνδέσμου “διαγραφής” στο ενημερωτικό δελτίο.

 

Πολιτική απορρήτου για σχολιασμό στο ηλεκτρονικό κατάστημα

Εκτός από το σχόλια σας, η λειτουργία σχολίων σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα περιέχει επίσης πληροφορίες για το πότε δημιουργήθηκε το σχόλιο, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και, αν δεν είστε ανώνυμοι, το όνομα του χρήστη που επιλέξατε.

Αποθήκευση της διεύθυνσης IP

Η λειτουργία σχολίων μας αποθηκεύει τις διευθύνσεις IP των χρηστών που γράφουν σχόλια. Εφόσον δεν ελέγξουμε τα σχόλια στον ηλεκτρονικό κατάστημα μας πριν από την ενεργοποίηση, χρειαζόμαστε αυτά τα δεδομένα για να μπορούμε να δράσουμε κατά του συγγραφέα σε περίπτωση παραβιάσεων, όπως είναι οι προσβολές ή η προπαγάνδα.

Εγγραφείτε στα σχόλια

Ως χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος, μπορείτε να εγγραφείτε σε σχόλια μετά την εγγραφή σας. Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης για να βεβαιωθείτε ότι είστε ο κάτοχος της συγκεκριμένης διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να διαγραφείτε από αυτήν τη λειτουργία οποιαδήποτε στιγμή μέσω ενός συνδέσμου στα μηνύματα πληροφοριών.

 

Πολιτική απορρήτου για μηνύματα διαφήμισης αντίθεσης

Απαγορεύεται η χρήση των δημοσιευμένων στο πλαίσιο των στοιχείων επικοινωνίας υποχρέωσης αποτύπωσης για την αποστολή ανεπιθύμητων διαφημιστικών και ενημερωτικών υλικών. Οι διαχειριστές των σελίδων διατηρούν ρητά το δικαίωμα να αναλαμβάνουν νομική δράση σε περίπτωση ανεπιθύμητης αποστολής διαφημιστικών πληροφοριών, όπως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

 

Αμειβόμενες υπηρεσίες

Για την παροχή αμειβόμενων υπηρεσιών, ζητάμε πρόσθετα στοιχεία, όπως: Λεπτομέρειες πληρωμής στην παραγγελία σας resp. Για να εκτελέσετε την παραγγελία σας. Αποθηκεύουμε τα δεδομένα αυτά στα συστήματά μας έως ότου λήξουν οι νόμιμες περίοδοι διατήρησης.

 

Google AdWords

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί την Παρακολούθηση μετατροπών Google. Είσαι έρθει σε μια διαφήμιση που προβάλλεται από διαφημίσεων της Google στην ιστοσελίδα μας, ένα cookie έχει οριστεί στον υπολογιστή σας από το Google Adwords. Το cookie για την παρακολούθηση μετατροπών έχει οριστεί, όταν ένας χρήστης κάνει κλικ σε μια διαφήμιση που προβάλλεται από την Google. Αυτά τα cookies χάνουν την εγκυρότητά τους μετά από 30 ημέρες και δεν χρησιμοποιούνται για προσωπική αναγνώριση. Τα χρήστης επισκέπτεται συγκεκριμένες σελίδες του δικτυακού μας τόπου και το cookie δεν έχει λήξει ακόμη, εμείς και η Google μπορεί να δει ότι ο χρήστης κάνει κλικ στη διαφήμιση και προχώρησε σε αυτή τη σελίδα. Κάθε πελάτης Google AdWords λαμβάνει ένα διαφορετικό cookie. Τα cookies δεν μπορούν να εντοπιστούν μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος των διαφημιζόμενων. Οι πληροφορίες που λαμβάνονται με τη χρήση των πληροφοριών cookie μετατροπής χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία στατιστικών μετατροπής για τους διαφημιστές που έχουν επιλέξει για την παρακολούθηση μετατροπών. Οι πελάτες που βιώνουν τον συνολικό αριθμό των χρηστών που έχουν κάνει κλικ στη διαφήμισή τους και προχώρησε σε μια ετικέτα με μια σελίδα ετικέτα παρακολούθησης μετατροπών. Ωστόσο, δεν λαμβάνουν πληροφορίες που αναγνωρίζουν προσωπικά τους χρήστες.

Δεν θέλετε να συμμετέχουν στην παρακολούθηση, μπορείτε να απορρίψετε ό, τι είναι αναγκαίο τον καθορισμό ενός cookie  όπως ένα πρόγραμμα περιήγησης ρύθμιση ότι η αυτόματη ρύθμιση των cookies γενικά απενεργοποιηθεί ή να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας για να μπλοκάρει τα cookies από τον τομέα «googleleadservices.com».

Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν μπορείτε να διαγράψετε τα cookies opt-out, εφόσον δεν θέλετε να εγγράψετε δεδομένα. Μήπως να διαγράψετε όλα τα cookies σας, θα πρέπει να ρυθμίσετε εκ νέου το σχετικό cookie εξαίρεσης.

 

Πολιτική απορρήτου για το Google Analytics

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί το Google Analytics, μια υπηρεσία αναλυτικών στοιχείων ιστού που παρέχεται από την Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043. Για να απενεργοποιήσετε το Google Analytiscs Google παρέχει με https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de ένα browser plug-in που διατίθεται. Το Google Analytics χρησιμοποιεί cookies. Αυτά είναι μικρά αρχεία κειμένου που καθιστούν δυνατή την αποθήκευση συγκεκριμένων πληροφοριών χρήστη στη συσκευή του χρήστη. Αυτά επιτρέπουν την ανάλυση της χρήσης της προσφοράς μας από την Google. Οι πληροφορίες που συλλέγει το cookie σχετικά με τη χρήση των σελίδων μας (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP) μεταδίδονται συνήθως και αποθηκεύονται από το Google σε διακομιστές στις Ηνωμένες Πολιτείες. Επισημαίνουμε ότι σε αυτή την ιστοσελίδα κώδικα Google Analytics «gat._anonymizeIp ()?» Έχει επεκταθεί σε μια ανώνυμη συλλογή διευθύνσεων IP Για να διασφαλιστεί η (λεγόμενη IP συγκάλυψης.). Είναι το ανωνυμίας ενεργό κονταίνει διευθύνσεις IP της Google εντός των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή άλλα μέρη της Συμφωνίας για τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο, η οποία είναι ο λόγος που δεν είναι δυνατές συμπεράσματα σχετικά με την ταυτότητά σας. Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, η πλήρης διεύθυνση IP θα σταλεί σε ένα διακομιστή Google στις ΗΠΑ και θα συντομευτεί εκεί. Η Google σέβεται τις διατάξεις προστασίας της ιδιωτικής ζωής της συμφωνίας «Απόρρητο Shield» και είναι εγγεγραμμένη στο πρόγραμμα «Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Shield» του Υπουργείου Εμπορίου των ΗΠΑ και χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που συλλέγονται για να αξιολογήσει τη χρήση των ιστοσελίδων μας, για τη σύνταξη εκθέσεων για εμάς σε αυτό και άλλες συναφείς υπηρεσίες μας να παρέχει. Μάθετε περισσότερα στη διεύθυνση https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=el.

 

Πολιτική απορρήτου για το Facebook

Το  ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί χαρακτηριστικά του Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, ΗΠΑ. Όταν επισκέπτεστε τις σελίδες μας με plug-ins στο Facebook, δημιουργείται μια σύνδεση μεταξύ του προγράμματος περιήγησης και των διακομιστών Facebook. Τα δεδομένα έχουν ήδη μεταδοθεί στο Facebook. Αν έχετε λογαριασμό στο Facebook, αυτά τα δεδομένα μπορούν να συνδεθούν με αυτό. Αν δεν θέλετε να αντιστοιχίσετε αυτά τα δεδομένα στο λογαριασμό σας στο Facebook, αποσυνδεθείτε από το Facebook προτού επισκεφθείτε τη σελίδα μας. Οι αλληλεπιδράσεις, ιδίως η χρήση μιας λειτουργίας σχολίων ή η απενεργοποίηση ενός κουμπιού “Like” ή “Share” μεταφέρονται επίσης στο Facebook. Μάθετε περισσότερα στο https://de-de.facebook.com/about/privacy.

 

Πολιτική απορρήτου για το Instagram

Οι λειτουργίες της υπηρεσίας Instagram είναι ενσωματωμένες στις πλευρές μας. Αυτά τα χαρακτηριστικά παρέχονται από την Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, Ηνωμένες Πολιτείες. Αν είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό Instagram, μπορείτε να συνδέσετε τα περιεχόμενα των σελίδων μας με το προφίλ Instagram κάνοντας κλικ στο κουμπί Instagram. Αυτό επιτρέπει στο Instagram να συσχετίσει την επίσκεψη των σελίδων μας με το λογαριασμό χρήστη σας. Επισημαίνουμε ότι ως πάροχος των σελίδων δεν λαμβάνουμε γνώση του περιεχομένου των μεταφερόμενων δεδομένων και της χρήσης τους από την Instagram. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Απορρήτου Instagram: http://instagram.com/about/legal/privacy/

 

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων για το LinkedIn

Το  ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί χαρακτηριστικά του δικτύου LinkedIn. Παρέχεται από τη LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, Ηνωμένες Πολιτείες. Κάθε φορά που επισκέπτεστε μια από τις σελίδες μας που περιλαμβάνει τις λειτουργίες του LinkedIn, θα συνδεθεί με τους διακομιστές του LinkedIn. Το LinkedIn ενημερώνεται ότι έχετε επισκεφθεί τον ηλεκτρονικό μας κατάστημα με τη διεύθυνση IP σας. Αν κάνετε κλικ στο κουμπί “Συνιστώμενο κουμπί” του LinkedIn και είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό LinkedIn, το LinkedIn θα μπορεί να συσχετίσει την επίσκεψή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με εσάς και το λογαριασμό χρήστη σας. Επισημαίνουμε ότι ως πάροχος των σελίδων δεν έχουμε γνώση του περιεχομένου των μεταφερθέντων δεδομένων και της χρήσης τους από τη LinkedIn. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων του LinkedIn στη διεύθυνση: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

 

Εξωτερικές υπηρεσίες πληρωμών

Το  ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί Εξωτερικές  υπηρεσίες πληρωμών των οποίων οι πλατφόρμες επιτρέπουν στους χρήστες και σε εμάς να πραγματοποιούν συναλλαγές πληρωμών Για παράδειγμα περίπου

Δημοσίευση Οικονομικών (https://www.postfinance.ch/de/detail/rechtliches-barrierefreiheit.html)

Visa (https://www.visa.de/nutzungsbedingungen/visa-privacy-center.html)

Mastercard (https://www.mastercard.ch/de-ch/datenschutz.html)

American Express (https://www.americanexpress.com/en/content/privacy-policy-statement.html)

Paypal (https://www.paypal.com/webapps/mpp/ua/privacy-full)

Bexio AG (https://www.bexio.com/de-CH/datenschutz)

Payrexx AG (https://www.payrexx.ch/site/assets/files/2592/datenschutzerklaerung.pdf)

Apple Pay (https://support.apple.com/en-ch/ht203027)

Stripe (https://stripe.com/ch/privacy)

Klarna (https://www.klarna.com/de/datenschutz/)

Skrill (https://www.skrill.com/en/footer/privacy_policy/)

Giropay (https://www.giropay.de/rechtliches/datenschutz-agb/) κ.λπ.

Στο πλαίσιο της εκπλήρωσης των συμβάσεων που θέσαμε στης Εξωτερικές υπηρεσίες πληρωμών με βάση τους κανονισμούς της Ελβετίας την προστασία των δεδομένων, καθώς και στο βαθμό που απαιτείται, της Τέχνης. 6 παρ. 1 στοιχείο β. EU-GDPR. Παρεμπιπτόντως, χρησιμοποιούμε εξωτερικές  υπηρεσίες πληρωμών βάσει των νόμιμων συμφερόντων μας. Ελβετική νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων καθώς και, εφόσον χρειάζεται, Άρθρο 6 παρ. 1 εδάφιο στ. EU-GDPR, προκειμένου να προσφέρουμε στους χρήστες μας αποτελεσματικές και ασφαλείς επιλογές πληρωμής.

Τα δεδομένα που επεξεργάζονται οι Εξωτερικές υπηρεσίες πληρωμών περιλαμβάνουν δεδομένα απογραφής, όπως π.χ. το όνομα και τη διεύθυνση, τραπεζικά στοιχεία, όπως u.a. Αριθμοί λογαριασμών ή αριθμοί πιστωτικών καρτών, κωδικοί πρόσβασης, TAN και αθροίσματα ελέγχου, καθώς και πληροφορίες σχετικά με συμβάσεις, περίληψη και παραλήπτη. Οι πληροφορίες απαιτούνται για την ολοκλήρωση των συναλλαγών. Ωστόσο, τα δεδομένα που εισάγονται θα επεξεργάζονται και θα αποθηκεύονται μόνο από της εξωτερικές υπηρεσίες πληρωμών υπηρεσιών πληρωμών. Εμείς ως φορείς εκμετάλλευσης δεν λαμβάνουμε καμία πληροφορία σχετικά με τον (τραπεζικό) λογαριασμό ή την πιστωτική κάρτα, αλλά μόνο πληροφορίες για επιβεβαίωση (αποδοχή) ή απόρριψη πληρωμής. Τα δεδομένα μπορούν να διαβιβάζονται από της Εξωτερικές  υπηρεσίες πληρωμών σε πιστωτικούς οργανισμούς παροχής στοιχείων. Αυτή η διαβίβαση στοχεύει στον έλεγχο της ταυτότητας και του πιστωτικού ελέγχου. Για το σκοπό αυτό, αναφέρουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις και την πολιτική απορρήτου των υπηρεσιών πληρωμών.

Για τις συναλλαγές πληρωμής ισχύουν οι όροι και οι ειδοποιήσεις απορρήτου των αντίστοιχων υπηρεσιών πληρωμών που είναι διαθέσιμες στο αντίστοιχο ηλεκτρονικό κατάστημα ή οι αιτήσεις συναλλαγών. Αναφέρουμε επίσης σε αυτά για περαιτέρω πληροφορίες και ισχυρισμό δικαιωμάτων ανάκλησης, πληροφοριών και άλλων υποκειμένων των δεδομένων.

Επεξεργασία παραγγελιών στο ηλεκτρονικό κατάστημα με λογαριασμό πελατών

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα των πελατών μας βάσει οι διατάξεις για την προστασία των δεδομένων του ομοσπονδιακού (νόμος περί προστασίας δεδομένων, DSG) και το DSGVO της ΕΕ, για να επιτραπεί στο πλαίσιο της διαδικασίας παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας να ψωνίσετε την επιλογή και το διορισμό των επιλεγμένων προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και την πληρωμή και την παράδοση τους, και την εκτέλεση.

Τα επεξεργασμένα δεδομένα περιλαμβάνουν βασικά δεδομένα (δεδομένα απογραφής), δεδομένα επικοινωνίας, δεδομένα συμβολαίων, δεδομένα πληρωμής και πρόσωπα που επηρεάζονται από την επεξεργασία ανήκουν στους πελάτες μας, τους υποψήφιους πελάτες και άλλους επιχειρηματικούς εταίρους. Η επεξεργασία γίνεται με σκοπό την παροχή συμβατικών υπηρεσιών στο πλαίσιο της λειτουργίας ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, χρέωσης, παράδοσης και εξυπηρέτησης πελατών. Εδώ ρυθμίζουμε τα cookie περιόδου λειτουργίας, π.χ. για την αποθήκευση του περιεχομένου του καλαθιού αγορών και των επίμονων cookies, π.χ. για την αποθήκευση της κατάστασης σύνδεσης.

Η επεξεργασία βασίζεται στο άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο α). β (εκτέλεση συναλλαγών παραγγελίας) και γ (αρχειοθέτηση που απαιτείται από το νόμο) DSGVO. Πρέπει να αναγράφονται οι πληροφορίες που απαιτούνται για την κατάρτιση και την εκπλήρωση της σύμβασης. Ανακοινώνουμε τα δεδομένα σε τρίτους μόνο στο πλαίσιο της παράδοσης, πληρωμής ή εντός των ορίων των νόμιμων αδειών και υποχρεώσεων. Τα δεδομένα θα υποβάλλονται σε επεξεργασία σε τρίτες χώρες μόνο εάν είναι απαραίτητα για την εκπλήρωση της σύμβασης (για παράδειγμα, κατόπιν αιτήματος του πελάτη κατά την παράδοση ή την πληρωμή).

Οι χρήστες μπορούν προαιρετικά να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό χρήστη, ιδίως έχοντας τη δυνατότητα να δουν τις παραγγελίες τους. Στο πλαίσιο της εγγραφής, οι απαιτούμενες υποχρεωτικές πληροφορίες θα κοινοποιούνται στους χρήστες. Οι λογαριασμοί χρηστών δεν είναι δημόσιοι και μπορούν να προσεγγιστούν από μηχανές αναζήτησης, π.χ. Η Google δεν έχει αναπροσαρμοστεί. Αν οι χρήστες έχουν λήξει λογαριασμό χρήστη τους, των οποίων τα δεδομένα θα διαγραφούν κατά τη γνώμη του λογαριασμού, με την επιφύλαξη αποθήκευση τους είναι διορθ της εμπορικής ή φορολογικούς λόγους. Άρθ. 6 παρ. 1 στοιχείο c DSGVO απαραίτητο. Λεπτομέρειες στον λογαριασμό πελάτη παραμένουν μέχρι τη διαγραφή τους με την επακόλουθη αρχειοθέτηση σε περίπτωση νομικής υποχρέωσης. Είναι ευθύνη των χρηστών να εξασφαλίζουν τα δεδομένα τους κατά τη λήξη πριν από το τέλος της σύμβασης.

 

Ως μέρος της εγγραφής και της επανεγγραφής και χρήσης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας, αποθηκεύουμε τη διεύθυνση IP και την ώρα της αντίστοιχης δράσης του χρήστη. Η αποθήκευση βασίζεται στα νόμιμα συμφέροντά μας, καθώς και στην προστασία του χρήστη από κακή χρήση και άλλη μη εξουσιοδοτημένη χρήση. Η διαβίβαση αυτών των δεδομένων σε τρίτους δεν πραγματοποιείται, εκτός εάν είναι απαραίτητη για την διεκδίκηση των αξιώσεων μας ή υπάρχει νομική υποχρέωση σύμφωνα με την. Άρθρο 6 παρ. 1 εδάφιο c DSGVO.

 

Η διαγραφή λαμβάνει χώρα μετά τη λήξη της νόμιμης εγγύησης και των συγκρίσιμων υποχρεώσεων, η ανάγκη αποθήκευσης των δεδομένων ελέγχεται σε ακανόνιστα χρονικά διαστήματα. Στην περίπτωση υποχρεώσεων νομικής αρχειοθέτησης, η διαγραφή λαμβάνει χώρα μετά τη λήξη τους.

 

Πνευματικά δικαιώματα

Τα πνευματικά δικαιώματα και όλα τα άλλα δικαιώματα του περιεχομένου, των εικόνων, των φωτογραφιών ή άλλων αρχείων του ηλεκτρονικού καταστήματος ανήκουν αποκλειστικά στον χειριστή αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος ή στους συγκεκριμένους κατόχους δικαιωμάτων. Για την αναπαραγωγή όλων των αρχείων, η γραπτή συγκατάθεση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων πρέπει να λαμβάνεται εκ των προτέρων.

Όποιος διαπράττει παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων χωρίς τη συγκατάθεση του αντίστοιχου κατόχου πνευματικών δικαιωμάτων μπορεί να υποστεί δίωξη και μπορεί να υποχρεωθεί να καταβάλει αποζημίωση.

 

Γενική αποποίηση ευθυνών

Όλες οι πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας έχουν ελεγχθεί προσεκτικά. Προσπαθούμε να προσφέρουμε την προσφορά πληροφοριών μας ενημερωμένη, σωστή και ολοκληρωμένη. Παρ ‘όλα αυτά, η εμφάνιση σφαλμάτων δεν μπορεί να αποκλειστεί εντελώς, κάτι που δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την πληρότητα, την ακρίβεια και την έγκαιρη ενημέρωση και δημοσιογραφική-συντακτική φύση. Οι ισχυρισμοί περί ευθύνης από υλική ή άυλη φύση, που προκλήθηκαν από τη χρήση των παρεχόμενων πληροφοριών, εξαιρούνται, εκτός εάν δεν υπάρχει αποδεδειγμένα σκόπιμη ή βαριά αμέλεια.

Ο εκδότης μπορεί, κατά τη διακριτική του ευχέρεια και χωρίς προειδοποίηση, να τροποποιήσει ή να διαγράψει κείμενα και δεν έχει καμία υποχρέωση να ενημερώνει οποιοδήποτε περιεχόμενο σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα. Η χρήση ή η πρόσβαση σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ευθύνη του επισκέπτη. Ο εκδότης, οι πελάτες ή οι συνεργάτες του δεν είναι υπεύθυνοι για τις ζημίες, όπως η άμεση, έμμεση, τυχαία, άμεσο ή αποθετικές ζημίες που φέρεται να προκλήθηκε από την επίσκεψη αυτή την ιστοσελίδα, και δεχόμαστε αυτό, ως εκ τούτου, δεν φέρει καμία ευθύνη.

Ο εκδότης δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη και για το περιεχόμενο και τη διαθεσιμότητα ηλεκτρονικού καταστήματος τρίτων μερών που είναι προσβάσιμα μέσω εξωτερικών συνδέσμων σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα. Το περιεχόμενο των συνδεδεμένων σελίδων είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων τους. Ο εκδότης διαχωρίζεται ρητά από κάθε περιεχόμενο τρίτου μέρους που ενδέχεται να τιμωρείται, να είναι υπεύθυνο για την ευθύνη ή αντίθετα με την κοινή ευπρέπεια.

Τροποποιήσεις

Μπορούμε να τροποποιήσουμε αυτή την Πολιτική Απορρήτου ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Ισχύει η τρέχουσα έκδοση που δημοσιεύεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας. Εάν η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αποτελεί μέρος συμφωνίας με εσάς, σε περίπτωση ενημέρωσης, θα σας ειδοποιήσουμε για την αλλαγή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή με άλλα κατάλληλα μέσα.

Ερωτήσεις προς τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής, στείλτε μας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή επικοινωνήστε με το υπεύθυνο πρόσωπο στον οργανισμό μας που αναφέρεται στην αρχή της Πολιτικής Απορρήτου.

Dietikon, 13.04.2019

Πηγή: Γεννήτρια προστασίας δεδομένων από την SwissAnwalt.

 

X